Wat Zingt Daar?
Start Het boek De auteurs Verkoopadressen Recensies

   
Luister naar VARA's Vroege Vogels van 26 februari 2006 waarin Dick de Vos en Henk Meeuwsen vertellen over Wat Zingt Daar?  
   
Kijk (luister) voor een interview met Dick de Vos op 17 september 2005 in het audio-archief van het radioprogramma TROS Nieuwsshow op http://www.nieuwsshow.nl/. Klik na de tekst onder 'Wat zingt daar' op 'lees verder'.  
   
"Een gedurfd en bijzonder interessant boek om vogelgeluiden in schema's onder te brengen. De zangsleutels lijken 'werkzaam' en vormen een prima hulp bij de herkenning van honderd soorten die niet altijd op zicht zijn te herkennen. Een uitstekend boek voor beginner en gevorderde vogelaar" (http://www.vogeldagboek.nl/).
   
"'Wat zingt daar' kan de ge´nteresseerde leek zeker op weg helpen bij het herkennen van de 100 behandelde soorten" (Trouw, 7-11-05).
 
"Een zeer toegankelijk boekje" (Leids Nieuwsblad, 11-11-05).
 
" Wat zingt daar" heeft niet de pretentie het ultieme naslagwerk te zijn, maar de aanstekelijke schrijfstijl, de interessante weetjes en de unieke sleutels nodigen uit er ook eens voor dag en dauw op uit te trekken (de Bond, november 2005).
 
"Uitstekend verzorgde gids... combinatie van klank en tekst levert een schat aan informatie op" (De Volkskrant, 1-12-05).
 
"Luc de Meersman en Dick de Vos laten zien dat je in drie stappen uit de zang de vogelsoort kunt bepalen" (Sovon Nieuws, december 2005).
 
"Handig zijn de tijdbalkjes met zangintensiteit gedurende het jaar en de dag." (NRC, 20-1-2006)